poster

Veliko putovanje

The Big Trip (2019)

CineStar TV1 | 23. 05. 2024. | 09:35

Ocjena: 4.7/10
Ocjena korisnika: 7.8/10
(10 glasova)

SADRžAJ

Nevjerojatna priča počinje kada roda zabunom dostavi bebu pandu na krivu adresu. Roda jednostavno zamjeni adresu obitelji pandi s obitelji medvjeda. I tada medo koji sve u životu radi na ispravan način, odluči organizirati ekspediciju kako bi bebu dostavio njezinoj pravoj obitelji. Njegov se neumorni susjed uputi s njim kako bi mu radio društvo na toj avanturi. Na putu susreću brbljavog pelikana, strašljivog vuka, romantičnog tigra…suočavaju se s puno izazova i kušnji, ali na kraju dostave bebu njezinoj obitelji.
Zabavna avantura scenarista Madagaskara i animatora filma Konferencija životinja. Nevjerojatna priča počinje kada roda zabunom dostavi bebu pandu na krivu adresu. Roda jednostavno zamjeni adresu obitelji pandi s obitelji medvjeda. I tada medo koji sve u životu radi na ispravan način, odluči organizirati ekspediciju kako bi bebu dostavio njezinoj pravoj obitelji. Njegov se neumorni susjed uputi s njim kako bi mu radio društvo na toj avanturi Na putu susreću brbljavog pelikana, strašljivog vuka, romantičnog tigra suočavaju se s puno izazova i kušnji, ali na kraju dostave bebu njezinoj obitelji.

Fotografije

Veliko putovanjeVeliko putovanjeVeliko putovanjeVeliko putovanjeVeliko putovanjeVeliko putovanjeVeliko putovanjeVeliko putovanjeVeliko putovanjeVeliko putovanjeVeliko putovanjeVeliko putovanje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.