Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 4.8/10
(5 glasova)

SADRŽAJ

Priča prati demokratskog predsjedničkog kandidata, guvernera Jacka Stantona (J. Travolta), od početaka njegove kampanje do suočavanja s izravnim oponentom u finalu. Karizmatična ličnost, Stanton lako zadobiva povjerenje glasača zbog svog ležernog, opuštenoga stava i osvježavajuće otvorena i iskrena pristupa. Šarmer je koji zna slušati i brinuti se o svojim ljudima. No, Stanton ima i mnoštvo "prljavog rublja" koje treba sakriti, zbog Stantonove poznate slabosti prema ženama. Njegova supruga Susan (E. Thompson) sve zna, ali podržava i brani supruga. Radnja je međutim viđena očima Henryja Burtona (A. Lester), mladog crnca, inače unuka poznatog borca za ljudska prava, koji je stalno rastrgan između politike i idealizma...

Mračna satira/komedija o političkom životu i izbornim kampanjama, koja na oštrouman i zabavan način progovara o ozbiljnim životnim pitanjima. Film cinično, ali toplo prikazuje psihu glavnoga junaka i živote ljudi oko njega. Velika zasluga leži i na izvrsnoj glumačkoj ekipi - natprosječno dobrom Johnu Travolti, kao i na uvijek sjajnima Emmi Thompson, Kathy Bates te Billyju Bobu Thorntonu.

Fotografije

Predsjedničke boje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.