Ocjena: 4.7/10
Ocjena korisnika: 7.2/10
(29 glasova)

SADRžAJ

Božić vragolastog Denisa akcijska je blagdanska priča o popularnome stripovskom liku i njegovom zlovoljnom susjedu, g. Wilsonu. Kako se približavaju blagdani, svaki će od njih naučiti vrijednu lekciju o pravome značenju Božića.
Dennis (Maxwell Perry Cotton) održava svoju reputaciju uzrokujući još nevolja u ovome dugom blagdanskom izdanju. U ovome filmu proizašlom iz dugo emitiranih serija, utemeljenima na stripu, Dennis ima samo dva tjedna da se pomiri sa svojim susjedom, gospodinom Wilsonom (Robert Wagner) koji ga već dugo trpi, i koji završi u bolnici kada Dennis naleti na njega biciklom. Na nesreću, Dennisovi pokušaji da ublaži situaciju gospodinu Wilsonu i Denisovoj obitelji uzrokuju samo još veće muke, a obiteljima pred ekranom još više smijeha i zabave.

Fotografije

Božić vragolastog DennisaBožić vragolastog DennisaBožić vragolastog DennisaBožić vragolastog DennisaBožić vragolastog Dennisa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.