SADRžAJ

Kada okrutni vlasnik kasina Willy Bank (Al Pacino) prevari jednog od izvorne jedanaestorice, Reubena Tishkoffa, Danny Ocean (George Clooney) obeća da će on i njegov tim učiniti sve da unište Banka sa svime što posjeduje.
Opaki vlasnik kockarnice Willy Bank (Al Pacino) nije ni sanjao da sreća nije na njegovoj strani kad je prevario prijatelja i mentora Dannyja Oceana Reubena Tishkoffa (Elliott Gould), zbog čega je Reuben završio u bolničkome krevetu. No Bank se zeznuo. Možda je onesposobio jednog od Oceanovih 11, no ostatak bande ostao je na nogama i sada imaju zajednički cilj: uništiti Banka u noći njegova najvećeg trijumfa, velikog otvorenja nove kockarnice prikladnog naziva 'Banka'. Strategija ima dva dijela. Prvo će ga uništiti financijski i dokazati da nije istina da kuća uvijek dobiva. No to je samo novac. Glavna su meta Bankov ponos: jedini je vlasnik hotela čiji su svi hoteli nagrađeni nagradom Pet dijamanata. Plan je zamršen, opasan i gotovo nemoguć: no ova ekipa nema granica.

Fotografije

Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13Oceanovih 13

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.