Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 8/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Drama smještena u London o četvorici mladih prijatelja koji pokušavaju uspjeti u svijetu noseći se s izazovima probijanja u glazbenoj industriji te pritiscima i tragedijama svakodnevnog života.
Moćna suvremena drama smještena u Londonu s jakom infuzijom najboljih britanskih glazbenih talenata, VRIJEME PO GREENWICHU priča priču o četvorici mladih prijatelja prisiljenih suočiti se s emocijama kad jedan od njih ostane paraliziran u strašnoj nesreći. Netom završivši školu, Charlie, Sam, Bean i Rix imaju velike nade i ambicije: Charlie se sprema probiti kao fotograf dok su Sam, Bean i Rix zauzeti radom na uspjehu svog benda koristeći Samove obiteljske veze u diskografskom biznisu. Ali Charliejeve snove prekine po život opasna nesreća na motociklu. Dok Charlie nepokretan leži u bolnici i bori se kako bi se pomirio sa svojim stanjem, tragedija izazove razdor između Sama, Beana i Rixa dok se svaki od njih pokušava nositi s osjećajima i strahovima izazvanim nesrećom.

Fotografije

Vrijeme po GreenwichuVrijeme po GreenwichuVrijeme po GreenwichuVrijeme po GreenwichuVrijeme po GreenwichuVrijeme po GreenwichuVrijeme po GreenwichuVrijeme po GreenwichuVrijeme po GreenwichuVrijeme po Greenwichu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.