Ocjena: 5.0/10
Ocjena korisnika: 9.3/10
(3 glasa)

SADRžAJ

„Disneyjeva“ avantura nastavlja se u uzbudljivom povratku u legendarno izgubljeno carstvo Atlantidu. Milo i Kida ujedinjuju se sa svojim prijateljima da istraže čudne pojave širom svijeta koje su naizgled povezane s tajnom Atlantide.
Neustrašivi istraživači iz „Disneyjeva“ animiranog hita ATLANTIDA: IZGUBLJENO CARSTVO vratili su se. Tijekom svoje početne ekspedicije Milo Thatch i ekipa pronašli su slavni podvodni grad i spasili tajanstveno kraljevstvo i sav njegov narod. Sada se Milo, Kida i njihova posada pripremaju za još akcije. Tim mora napustiti Atlantis kad nevolja iskrsne na površini, a oni otkriju da su na djelu tajanstvene sile. Od prašnjavih pustinja jugozapada do ledenih visina nordijskih planina, timova najnovija potraga dovodi ih ukoštac s divovskim morskim čudovištima, spektakularnim duhovima i moćnim legendama. Usred njihova putovanja Kida otkriva golemu moć čarobnih kristala svoga grada i, u konačnici, mora odlučiti je li mudrije skriti srce Atlantide ili podijeliti njegovu svjetlost s ostatkom svijeta.

Fotografije

Atlantida: Milov povratakAtlantida: Milov povratakAtlantida: Milov povratakAtlantida: Milov povratakAtlantida: Milov povratakAtlantida: Milov povratak

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.