Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 7.3/10
(9 glasova)

SADRžAJ

40-godišnji Torkild sitni je gangster nezadovoljan samim sobom. Bez obzira na činjenicu što ga je ostavila dugogodišnja djevojka i što je dužan novac mafijaškom bossu Eskimou, Torkildov glavni problem daleko je složenije prirode. Jednostavno, ušao je u krizu srednjih godina. Dok pripadnici njegove generacije uživaju u normalnom građanskom životu, on za rođendan od prijatelja dobiva na dar automatsku pušku !
Tijekom rođendanske proslave koju su mu pripremili prijatelji, nepozvan dolazi opasni Eskimo - na naplatu duga. Kako Torkild nema novca, prisiljen je za svog vjerovnika obaviti jednu pljačku. Pomažu mu prijatelji, narkoman Peter (Urlich Thomsen), zaljubljenik u oružje Arne (Mads Mikkelsen) i zaljubljeni Stefan( Nikolai Liekaas). Pljačka uspjeva, ali Peter je ranjen.
Suočen s ogromnim novcima kakve nikada nije imao, Torkvild shvaća da se nalazi pred posljednjom prilikom za novi početak, te nagovara prijatelje na bijeg u Barcelonu...

Fotografije

Kod treperave svjetiljkeKod treperave svjetiljkeKod treperave svjetiljkeKod treperave svjetiljkeKod treperave svjetiljkeKod treperave svjetiljkeKod treperave svjetiljke

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.