SADRžAJ

Godinu nakon očeve smrti na Božić dječak napravi snjegovića i odjene ga u očev šešir, šal i rukavice. Te noći dječakova se želja ostvari: njegov se otac vrati u život – kao snjegović.
Jack Frost priča je o čovjeku koji pokušava biti otac, muž, hranitelj obitelji i pritom raditi ono što najviše voli. Na koncu shvaća da ako ne obraćate pozornost na najdraže ljude u svom životu – svoju obitelj – možete sve izgubiti. Jack, blues-glazbenik koji često putuje, malo je vremena proveo sa sinom – a zatim je poginuo u automobilskoj nesreći i shvatio svoju životnu pogrešku što nije bio tu za sina. Tada Jack jednog dana oživi kao snjegović da se iskupi za izgubljeno vrijeme.

Fotografije

Jack FrostJack FrostJack FrostJack FrostJack FrostJack FrostJack FrostJack FrostJack FrostJack FrostJack FrostJack FrostJack FrostJack FrostJack FrostJack Frost

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.