SADRžAJ

Kako bi si izgradio novi identitet, Dizzy je namjerno izbačen iz srednje škole, nauči kako biti cool od jednog zatvorenika te se upiše u novu školu pod lažnim imenom. Ali tada se pojavi osoba iz njegove prošlosti…
D. J. Qualls glumi Dizzyja, smotanog srednjoškolskog delinkventa koji je odlučan u namjeri da bude izbačen iz svoje grozne škole, ali na taj način završi u zatvoru. Ondje upoznaje zastrašujućeg i lukavog Luthera (Eddie Griffin), također bivšega razrednog štrebera, koji uzima Dizzyja pod svoje okrilje i uči ga kako postati popularan. Uskoro Luther i njegovi prijatelji uspijevaju slomiti Dizzyjeve osobine mekušca i nesposobnjakovića te je on spreman započeti iznova u drugoj srednjoj školi pod novim imenom, Gill Harris. Kada Gill stigne u školu East Highland High, gdje je njegova reputacija bivšeg zatvorenika općepoznata, brzo se uklopi u društvo popularnih klinaca te se obračunava sa svakim sportašem koji mu se nađe na putu. Osvaja i najpoželjniju djevojku u školi, Danielle (Eliza Dushku). Međutim, kad se pojavi osoba iz njegove prošlosti, njegov novi identitet glavne face u školi mogao bi biti ugrožen.

Fotografije

Nova facaNova facaNova facaNova facaNova facaNova facaNova facaNova facaNova facaNova faca

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.