SADRžAJ

Radnje smještene u 1775. godinu, ovaj film prati pustolovine devetogodišnje Felicity Merriman (Shailene Woodley - "Jack & Bobby"), koja sa svojom domoljubnom obitelji živi u kolonijalnome Williamsburgu u Virginiji. Felicityn otac (John Schneider - "Smallville," "Majstori opasnosti") posjeduje trgovinom i upravlja njome, dok se njezina majka (oskarovka Marcia Gay Harden - Pollock, Mistična rijeka) brine za obitelj, što uključuje i šestogodišnju Nan (Eulala Scheel, prava kći Marcije Gay Harden). Pripravnik g. Merrimana, Ben (Kevin Zegers – Zora živih mrtvaca) živi sa svojom obitelji i sanja o danu kada će Kolonije objaviti svoju neovisnost o Engleskoj.

Kada Felicity sazna da prekrasna konja zlostavlja njegov okrutni vlasnik, ona se sprijatelji sa životinjom i pomogne joj pobjeći. Snažne volje i odlučna, Felicity se bori s lekcijama kako postati dama i sprijatelji se s Elizabeth (Katie Henney), mladom djevojkom iz lojalističke obitelji. Kako godina prolazi i približava se Božić, Felicity dokazuje svoju odanost i hrabrost u pustolovinama oko obitelji, prijatelja i revolucije koja se bliži.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.