Ocjena: 8.0/10
Ocjena korisnika: 8/10
(183 glasa)

SADRžAJ

Inspiriran istinitim događajima, POVRATNIK je intrigantno i visceralno filmsko iskustvo koje prikazuje epsku pustolovinu za preživljavanjem jednog čovjeka i izvanrednu moć ljudskog duha. U ekspediciji neucrtanom američkom divljinom legendarnog istraživača Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio) brutalno napadne medvjed, a članovi njegova lovačkog tima ostave ga misleći da je mrtav. Kako bi preživio, Glass doživi i nezamislivu tugu i izdaju svog pouzdanika Johna Fitzgeralda (Tom Hardy). Vođen čistom voljom i ljubavlju prema svojoj obitelji, Glass se mora snaći po opakoj zimi u neumornoj potrazi za životom i pronalaskom iskupljenja. POVRATNIK je režirao i jedan je od pisaca scenarija glasoviti redatelj, dobitnik „Oscara“ Alejandro G. Iñárritu („Birdman“, „Babel“).

Fotografije

PovratnikPovratnikPovratnikNew RegencyNew RegencyPovratnikNew RegencyPovratnikPovratnikPovratnikNew RegencyPovratnikPovratnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.