poster

Golub sjedi na grani i promišlja egzistenciju

En duva satt på en gren och funderade på tillvaron (2014)

drama, komedija, fantazija | Švedska, Njemačka, Norveška, Francuska, Danska
Redatelj: Roy Andersson

Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Crna komedija o dvojici trgovačkih putnika, Jonathanu i Samu, koji bezuspješno pokušavaju prodati neobične proizvode koje nose sa sobom u kovčegu, kao što su strašne maske ili vampirov zub.
Ova mozaična komedija izruguje se nedostatku empatije kod ljudi i treći je film iz Anderssonove trilogije (Pjesme s drugog kata, Ti koji živiš) u kojoj lamentira o stanju ljudskog duha. Na festivalu u Veneciji 2014. nagrađen je Zlatnim lavom, osvojio je Europsku filmsku nagradu, bio je švedski kandidat za Oscara itd.

Fotografije

Golub sjedi na grani i promišlja egzistencijuGolub sjedi na grani i promišlja egzistencijuGolub sjedi na grani i promišlja egzistencijuGolub sjedi na grani i promišlja egzistencijuGolub sjedi na grani i promišlja egzistencijuGolub sjedi na grani i promišlja egzistencijuGolub sjedi na grani i promišlja egzistencijuGolub sjedi na grani i promišlja egzistencijuGolub sjedi na grani i promišlja egzistenciju

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.