poster

Želim samo da me volite

Ich will doch nur, daß ihr mich liebt (1976)

drama | Zapadna Njemačka

Ocjena: 7.6/10
Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Drama. Peter Trepper (V. Zeplichal) služi desetogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubojstva u afektu. S njim razgovara psihologinja (E. Runge) koja pokušava saznati motive zločina. Peter je odrastao bez ljubavi svojih roditelja (A. Allerson, E. Mangold), usprkos poslušnosti i marljivosti, nije uspio osvojiti njihovu pažnju. Ubrzo se oženio sa svojom djevojkom Erikom (E. Aberle) i odselili su se u München. Model ponašanja u kojem se stalno dokazuje i traži prihvaćanje prenio je s roditelja na ženu. Radio je naporno i prekovremeno, a zarađeno lako trošio. Kad je ostao bez posla, naprosto je "puknuo"...
Scenarij ovog TV filma temelji se na istinitoj priči iz knjige Klausa Antesa, Christiane Ehrhardt i Heinricha Hannovera "Lebenslänglich - Protokolle aus der Haft", a napisao ga je poznati njemački redatelj Rainer Werner Fassbinder.

Fotografije

Želim samo da me volite

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.