SADRžAJ

Ondje gdje je uvijek toplo i sunčano, ocean zapljuskuje obale a okoliš je prirodni ukras, odvijaju se ljubavne i druge drame jedne ženske obitelji, majke Miriam (I. Douglas) i njezinih triju kćeri, od kojih je svaka začeta s drugim mužem. Jer, kako kaže najstarija od triju djevojčica, Lily (K-R. Wolter), očevi nisu predviđeni da ostanu.
Možda je zato Lily u odraslom životu oštra protivnica vjenčanja. Kad je njezin dugogodišnji savršeni dečko zaprosi, ona doslovno povrati po prstenu i po Jamesu (H. Dittman). Srednja sestra, Twinny (M. Riverton), uglavnom je trudna, iako postoji mogućnost da je muž vara. Najmlađa, Hoku (J. Parrish), koja od djetinjstva misli da je vjenčanje najljepše što se u ljudskom životu može dogoditi, iako je i njezin otac odmaglio, nagovara svog dečka Kaia (S. Kang) da se vjenčaju. A Kai oklijeva, možda zato što mu je još uvijek stalo do bivše djevojke Lily... I na sve to, majka Miriam bavi se organiziranjem vjenčanja. Stjecajem okolnosti, jedna klijentica, Tina (S. Quan), želi da se njezinim vjenčanjem bavi upravo najžešća protivnica te ceremonije, Lily...

Fotografije

VjenčanjaVjenčanjaVjenčanjaVjenčanjaVjenčanja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.