SADRžAJ

Asao (Dankan) je mladić koji nema mnogo životnih obaveza, a opsjednut je seksom. Smatrajući da djevojke privlače automobili, odluči kupiti jedan u otmjenom salonu. Međutim, nakon nekoliko nezgoda u kojima ga ismiju, a on novi automobil potpuno razlupa, shvati da bi mu se više isplatilo postati poznata osoba, na primjer slavni filmski glumac. Asau će sve polaziti naopako, neće se ni proslaviti ni obogatiti, a nekoliko će puta umalo izgubiti život...

Japanskoga redatelja Takeshija Kitana proslavile su osebujne psihološke drame s elementima kriminalističkih filmova "Pazite se, on je divljak", "Hana-bi" i "Sonatina", uvrstivši ga u sam vrh svjetske kinematografije na prijelazu u novo tisućuljeće. "Minnâ-yatteruka!" nije, doduše, jedno od najboljih redateljevih ostvarenja; riječ je o filmu prepunom gegova na tragu nijeme slapstick komedije, no koji na promišljen i apsurdan način ismijava suvremeno japansko društvo, filmsku umjetnost, senzacionalizam i besmislene znanstvene pronalaske.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.