Ocjena: 4.7/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(11 glasova)

SADRžAJ

U nastavku filma „Odmorište“ iz 2006. godine, brđani u kamionetima još jedanput napadaju zgodne mlade ljude iz grada. Dolaskom troje novih putnika koji stižu u potrazi za masakriranim ljepoticama iz prvog filma, ubojici s odmorišta nudi se svježa porcija žrtava. Ovaj sablastan horor prepun je potjera autima, scenama mučenja i ženama koje molećivo vrište za svoj život.
Prije godinu dana, misteriozan ubojica s odmorišta, sasjekao je, raskomadao i razasuo dijelove tijela mladih turista Jess i Nicole. Sada troje novih putnika, ništa ne sumnjajući, dolaze tražiti nestali dvojac. To je prilika da ubojica još više razvije svoje vještine mučenja, ali ovaj put još krvavije i strašnije nego prije. I ovaj put nije sam. Kamp-prikolica krcata jezivim živim truplima ponovno luta starom autocestom. Duhovi zvjerski mučenih Jesse i Nicole traže osvetu – odlučni da okrvave kao što su i sami krvavili. Gledajte ako se usudite! Ali što god učinili, ne gledajte natrag!

Fotografije

Odmorište 2: Ne okreći seOdmorište 2: Ne okreći seOdmorište 2: Ne okreći seOdmorište 2: Ne okreći seOdmorište 2: Ne okreći seOdmorište 2: Ne okreći seOdmorište 2: Ne okreći seOdmorište 2: Ne okreći seOdmorište 2: Ne okreći se

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.