SADRžAJ

Njujorški policajac Ralph Sarchie istražuje niz uznemirujućih i neobjašnjivih zločina. Udruži snage s nekonvencionalnim svećenikom koji umije provoditi egzorcizme kako bi se borili s opsjedanjima koja teroriziraju grad.
U filmu IZBAVI NAS OD ZLA njujorški policajac Ralph Sarchie (Eric Bana), koji se i sam bori s osobnim problemima, počne istraživati niz uznemirujućih i neobjašnjivih zločina. Udruži snage s nekonvencionalnim svećenikom (Edgar Ramírez), koji poznaje obrede egzorcizme, kako bi se borili sa zastrašujućim demonskim opsjedanjima koja teroriziraju grad. Film je inspiriran knjigom koja opisuje Sarchijeve jezive stvarne slučajeve.

Fotografije

Izbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zlaIzbavi nas od zla

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.