SADRžAJ

Lovac na glave iz Dodge Cityja Hannah Beaumont kreće u lov na bandu koja joj je ubila obitelj i dobiva potrebnu pomoć od ikona Divljeg zapada: Stagecoach Mary, Wyatta Earpa i Doca Hollidaya.
Odrastavši od siročeta u lovca na glave, tvrdoglava Hannah Beaumont ne trpi uvrede ni od koga. Hanninu dušu obuzima i tjera je naprijed misija da uđe u trag i privede pravdi bandu McMurphy, koja joj je brutalno ubila roditelje i mlađeg brata. Hannah udobno živi kao plaćenica, a njezina neustrašiva neovisnost drži ljude u njezinu životu na distanci: Isoma Darta, očinsku figuru koji je Hannu naučio sve što zna o pucanju i lovu na ljude, naočitog obožavatelja i udvarača Wyatta Earpa, tajanstvenog Doca Hollidaya i Hanninu najbolju prijateljicu, Stagecoach Mary. Ali kada Hannah i njezini prijatelji dokažu bandi McMurphy da je lako ući u Dodge, ali da će biti vraški teško izaći, otkriva se šokantna tajna koja će zauvijek promijeniti Hannin život.

Fotografije

Hannin zakon

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.