Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 6.4/10
(8 glasova)

SADRžAJ

Prva film u boji Federica Fellinija kaleidoskop je snova, duhova i uspomena. Giulietta Masina igra izdanu ženu koju njezina nesposobnost da se pomiri sa stvarnošću odvede na halucinacijsko putovanje samootkrivenja.
Giulietta (Giulietta Masina) živi u lijepoj kući pokraj oceana. Njezine sestre, a osobito majka, zasjenjuju je svojom ljepotom. Ona je duhovna, praznovjerna i naivna žena. Posjećuje vidovnjaka koji joj kaže da mora slijediti prostituciju kako bi bila sretna. Ubrzo zatim, ona upozna ekscentričnu i seksi susjedu Suzy, koja je po svemu sudeći prvoklasna prostitutka i koja potiče Giuliettu na seksualne činove koji u njoj bude grizodušje i nervozu. Rijetke noći kada je njezin muž kod kuće, ona se probudi i uhvati ga u telefonskom razgovaru s drugom ženom. On zaziva ime Gabriella u snu, ali kad ga ona pita za to, on se lažima izvlači. Ona otkriva tko je Gabriella i boji se da će je suprug ostaviti. Giulietta počinje imati vizije koje je optužuju i teroriziraju. Vrhunac vizija dolazi na kraju gdje se implicira kako ona shvaća da bi joj bilo bolje bez muža i u konačnici je emocionalno emancipirana.

Fotografije

Giulietta i duhoviGiulietta i duhoviGiulietta i duhoviGiulietta i duhoviGiulietta i duhovi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.