SADRžAJ

Božićna obiteljska drama/komedija. Becca (J. Goglia) je ljuta što Dan zahvalnosti mora provesti kod prijateljice i njezine obitelji, jer njezina mama, Marie, mora službeno otputovati. Becca nema oca, baka joj je umrla nekoliko godina ranije, a za djeda je samo čula, nikad ga nije upoznala jer je on napustio njezinu baku kad je Marie imala samo dvije i pol godine. No, kad Marie doživi prometnu nesreću i leži u bolnici bez svijesti, socijalna služba obavijesti Beccinog jedinog živog srodnika, djeda Berta (E. Brognine). Bert, nekadašnji pjevač i zabavljač, upravo se sprema prodati kuću i preseliti u dom za stare. Vijest da uopće ima unuku zatekla ga je nespremnog, a još manje je bio spreman postati skrbnik. Becca, žalosna i zabrinuta za mamu, isprva s Bertom ne želi ni razgovarati, no s vremenom se pomalo pripitomljuje uz djeda, njegovog prijatelja s kojim igra šah, staru prijateljicu koja je bila brodvejska pjevačica i drugo šaroliko društvo.
Glavni su junaci ove simpatične božićne komedije djevojčica koja je dobila djeda za Božić i djed koji je dobio obitelj. Uvijek odlični Ernest Brognine bio je nominiran za Zlatni globus za ulogu djeda.

Fotografije

Djed za Božić

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.