SADRŽAJ

Smješten u 17. stoljeće, ovaj kontroverzni film govori o čudesnoj priči o predivnom svetom djetetu koje je sestra iskoristila u svrhu novca i moći, uvjerena da zajedno mogu uspješno utjeloviti Djevicu Mariju i njezino Dijete.
Ralph Fiennes i Julia Ormond u glavnim su ulogama u ovom kontroverznom filmu Petera Greenawaya, smještenom u 17. stoljeće. U talijanskome gradu Maconu bolešću izmučena starica rodi bebu. Međutim ljudi odbijaju vjerovati da je tako lijepo dijete njezino. Iskoristivši priliku, druga žena ubrzo počne tvrditi da je dijete njezino te da je bezgrešno začeto i doneseno na svijet djevičanskim rođenjem. Žena iskoristi strahopoštovanje građana kako bi stekla povlastice dok istodobno drži svoje roditelje zatočene kako istina ne bi izašla na vidjelo. Žena pokuša zavesti biskupova sina, no dijete ga čudesno ubije kako bi zaštitilo ženino djevičanstvo. Kada žena zatim uguši bebu, biskup uzvrati užasavajućom kaznom – ženu moraju 206 puta silovati posvećeni vojnici.

Fotografije

Dijete iz MaconaDijete iz MaconaDijete iz MaconaDijete iz MaconaDijete iz Macona

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Mary i Martha (2013)

  danas
  image
  Dvije majke kojima su sinovi umrli od malarije započinju kampanju koja ih vodi u Afriku i koja će zauvijek promijeniti njih i njihove živote.
 • Dafne (2019)

  danas
  image
  Dafne je mlada žena koja je stalan izvor pozitivne energije za one oko sebe. A kad tragedija pogodi njezinu obitelj, Dafne je ta koja je zadužena za proces...
 • Mala Akeelah (2006)

  danas
  image
  Akeelah (K. Palmer) ima jedanaest godina, ima dvojicu starije braće, od kojih je jedan član kvartovske bande, stariju sestru koja ima bebu i mamu (A. Bassett)...
 • Moje ludo srce (1949)

  danas
  image
  Mary Jane travels to Connecticut to visit her old friend Eloise, whom she hasn't seen for seven years.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.