SADRžAJ

Ambiciozan televizijski izvjestitelj Tim O'Hara naleti na pravog Marsovca zarobljenog na Zemlji nakon što se njegov svemirski brod uruši u Timovu kuću.
U ovoj intergalaktičkoj komediji snimljenoj prema istoimenoj televizijskoj seriji, ambiciozni televizijski izvjestitelj Tim O'Hara naleti na „Marsovca“ čiji se svemirski brod slučajno srušio na Zemlji. Misleći kako se radi o priči tisućljeća i zasigurno njegovoj Pulitzerovoj nagradi, Tim kuje planove da pokaže javnosti Marsovca koji se pretvara da je Timov stric Martin, uzima ljudski oblik i ima vlastite planove. Očito, stric Martin ne želi biti identificiran. Zapravo, sve Timove napore da razotkrije istinu snalažljivi svemirac sistematski osujeti i na kraju pridobije Tima za pomoć u popravku broda i povratku na Mars. Na kraju postaju prijatelji i zajedno prevladavaju mnoge smiješne prepreke s kojima se moraju suočiti.

Fotografije

Moj najdraži MarsovacMoj najdraži MarsovacMoj najdraži MarsovacMoj najdraži MarsovacMoj najdraži MarsovacMoj najdraži MarsovacMoj najdraži Marsovac

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.