SADRžAJ

Danny (B. Burke) je dvanaestogodišnjak koji ostaje bez oca i živi u ženskome okruženju s majkom Maggie (R. Ticotin) i bakom Ginom (D. Ladd). Njegovo dječje prijateljstvo s malom susjedom Julie (M. Tachtenberg) preko noći se pretvara u prvu mladenačku ljubav. Dojučerašnja najbolja prijateljica, međutim, ne dijeli njegove osjećaje i prihvaća udvaranja novoga učenika u razredu Archieja (M. Galeota). Dječak suočen sa slatkim mukama odlazi po savjet na očev grob. Tamo susreće tajanstvenoga saksofonista Hubbieja (R. Macchio). Duh prije šezdeset godina preminuloga glazbenika i Danny se sprijateljuju povezani ljubavnim tajnama. No stilovi tridesetih i devedesetih godina prilično se razlikuju i malošto od onoga što zaljubljenome mladiću savjetuje novi prijatelj ima neku praktičnu vrijednost...
"Can't Be Heaven", romantična komedija scenarista Darija Fagnanija i redatelja Richarda Friedmana (Petak 13, Ground Zero), pokušava u sebi objediniti mnoge žanrovske obrasce. Svoj doprinos filmu dao je glumački sastav čiji i najmlađi članovi posjeduju zavidno glumačko iskustvo. Bryana Burkea znamo iz TV serije Malcolm u sredini, a Michelle Tachtenberg iz ne manje popularne Buffy - ubojice vampira. Tu su još i Diane Ladd iz Žene vrača i Hitne službe, Ralph Macchio iz Karate Kida, Rachel Ticotin iz kultnoga Don Juana De Marca.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.