SADRžAJ

Kada se Jesse u svojim 30-ima vrati na sveučilište da bi prisustvovao zabavi u čast profesora koji odlazi u mirovinu, on se zaljubi u studenticu Zibby te se mora suočiti sa snažnom privlačnošću koja se razvije između njih.
Jesse (scenarist i redatelj Josh Radnor) počinje osjećati da mu se mogućnosti smanjuju nakon što mu posljednja veza propadne, a posao ga počne gušiti. Međutim kada ga bivši sveučilišni profesor (Richard Jenkins) zamoli da održi govor na njegovoj oproštajnoj večeri, Jesse, koji u svojim 30-ima postaje sve usamljeniji, tumači taj događaj kao priliku za bijeg iz dosadne svakodnevice. Po povratku na svoje sveučilište Jesseju navru uspomene u toplom valu nostalgije. Poslije, kad Jesse uspostavi iznenađujuću povezanost s izazovnom studenticom druge godine, Zibby (Elizabeth Olsen), odjednom osjeti da mu se vraća energija, a obuzme ga i novootkriveni optimizam oko budućnosti.

Fotografije

Fatalna studenticaFatalna studenticaFatalna studenticaFatalna studenticaFatalna studenticaFatalna studenticaFatalna studenticaFatalna studenticaFatalna studenticaFatalna studenticaFatalna studenticaFatalna studentica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.