SADRžAJ

Ekipa iznimno motiviranih znanstvenika, koju predvodi dežurni istraživač National Geographica Enric Sala, odlazi na nepredvidivo putovanje na Pitcairn, udaljeno otočje u Tihom oceanu, dokumentirati stanje u moru i na kopnu u nadi da će pretvoriti taj potencijalno netaknut morski okoliš u zaštićen morski rezervat. Tijekom trideset dana i noći, stotinama kilometara daleko od ičega, Enricova ekspedicija bavit će se misterijima Pitcairna i posjetiti sva četiri otoka u arhipelagu. Ne zna se mnogo o tim otocima i svaki priča jedinstvenu priču. Po uzoru na svoje prijašnje odiseje i filmove, Enric Sala predvodi još jednu važnu ekspediciju kako bi dokumentirao kako trebaju izgledati zdravi koraljni grebeni i istražio vjerojatno posljednje netaknute morske predjele na Zemlji. Posrijedi je najekstremnije istraživanje u najvećoj osami. U ovom udaljenom kutku planeta mnogo je toga na kocki.

Fotografije

Morski psi Izgubljenog otokaMorski psi Izgubljenog otokaMorski psi Izgubljenog otokaMorski psi Izgubljenog otokaMorski psi Izgubljenog otoka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.