Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 6.5/10
(17 glasova)

SADRžAJ

Kad najbolji prijatelji Jay i Silent Bob otkriju da će „Miramax“ prema njima dvojici snimiti film, oni odlaze u Hollywood zatražiti veliku lovu koju zaslužuju. Ali kada ništa ne zarade, odluče sabotirati film.
Ova divlje drska komedija glumca i redatelja Kevina Smitha urnebesni je finale pustolovina Jaya i Silent Boba koje su započele u „TRGOVCIMA“, a nastavile se u filmovima „ŠTAKORI IZ SHOPPING CENTRA“, „NATJERAVAJUĆI AMY“ i „DOGMA“! Kad najbolji prijatelji Jay i Silent Bob otkriju da će prema njima biti snimljeni veliki film, odlaze u Hollywood zatražiti veliku lovu od filma koju i zaslužuju. No kad luckasti duo dozna da neće dobiti lovu, krenu sabotirati film pod bilo koju cijenu! Cijeli niz poznatih osoba pojavljuje se u filmu, uz album prepun hitova, a razuzdano proputovanje Jaya i Silent Boba brzinski je tečaj pravila ceste s nepreglednim asortimanom divljih likova koji će vas nasmijati do suza!

Fotografije

Jay i Silent Bob uzvraćaju udaracJay i Silent Bob uzvraćaju udaracJay i Silent Bob uzvraćaju udaracJay i Silent Bob uzvraćaju udaracJay i Silent Bob uzvraćaju udaracJay i Silent Bob uzvraćaju udaracJay i Silent Bob uzvraćaju udaracJay i Silent Bob uzvraćaju udaracJay i Silent Bob uzvraćaju udaracJay i Silent Bob uzvraćaju udaracJay i Silent Bob uzvraćaju udaracJay i Silent Bob uzvraćaju udaracSandrew Metronome

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.