SADRžAJ

Nekolicini stanovnika malena južnjačkoga gradića život se promijeni dolaskom stranca koji ima kontroverzan plan za spas njihova gradića od izumiranja.
Mali ruralni gradić polako nestaje dok se industrija o kojoj je nekad ovisio pretvara u prah ostavljajući za sobom prazna skladišta po cijelom području. Mladi odlaze žudeći za svjetlima i uzbuđenjem koja pružaju obližnji veliki gradovi. Postarija Georgiana Carr (Ellen Burstyn), nekoć i sama dobrostojeća nasljednica, ali sada u teškim financijskim problemima kao i njezini susjedi, teška srca odlučuje prodati svoju kuću u kojoj je provela cijeli svoj život. No kada stranac, gospodin Gus Leroy (Colin Firth), stigne u grad s ponudom da uzme u najam jedno od Georgianinih skladišta i obeća da će s novim poslovnim pothvatom promijeniti stvari nabolje, stanovnici postaju zaintrigirani i uzbuđeni. Prihvaćajući novog došljaka u grad, on postaje uvučen u njihove privatne i poslovne živote na način na koji nitko nije očekivao, posebno nakon što građani otkriju da ih Leroyevo poslovanje može sve dovesti u opasnost.

Fotografije

Glavna ulicaGlavna ulicaGlavna ulicaGlavna ulicaGlavna ulica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.