SADRŽAJ

Pogled na urbanu transformaciju Istanbula usredotočen na četiri različita lika u jednom danu: majku čiji je sin u zatvoru, mladu ženu predanu plesu, aktivisticu i umjetnicu te lukavog sredovječnog čovjeka.
U bliskoj budućnosti Turska trpi neobjašnjiv nestanak struje u cijeloj zemlji koji potiče nasilje i nerede. Četiri osobe, poput lebdećih duhova, zrcale višestruke aspekte dezorijentirane zemlje na rubu eksplozije. Skačući naprijed-natrag u vremenu, često ponavljajući prizore iz druge perspektive, ova privlačna slagalica ocrtava niz golemih kontrasta i proturječnosti – portret društva uronjenog u tamu.

Fotografije

DuhoviDuhoviDuhoviDuhoviDuhoviDuhoviDuhovi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • The Ways of Love (1950)

  image
  Anthology film by three directors, "A Day in the Country", "Jofroi" and "The Miracle".
 • Bijeg (2017)

  image
  Obična žena donosi izuzetnu odluku koja će joj zauvijek promijeniti život.
 • Zlato za pse (2020)

  image
  U potrazi za ljubavlju dok radi na plaži, Esther (18) ima ljetnu vezu sa Jeanom. Na kraju sezone odlijeće u Pariz i nenajavljeno stiže na Jeanov kućni prag....
 • Meine große Liebe (2005)

  image
  Vera Klunert actually leads a fulfilled life. She has been happily married to Andreas for almost 25 years, has a self-confident, grown-up daughter, lives in a...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.