poster

Beskućnici: Djeca iz motela u Orange Countyju

Homeless: The Motel Kids of Orange County (2010)

Redatelj: Alexandra Pelosi


Ocjena: 6.6/10

SADRžAJ

U okrugu Orangeu u Kaliforniji, jednoj od najbogatijih regija u Americi, djeca siromašnih radnika prisiljena su živjeti s roditeljima u motelskim sobama i pohađaju posebnu školu za djecu s privremenim boravkom.
Jedno od 50-ero djece okusi beskućništvo u SAD-u svake godine. U okrugu Orangeu u Kaliforniji, jednoj od najbogatijih regija u Americi, djeca siromašnih radnika prisiljena su živjeti s roditeljima u motelskim sobama i pohađaju posebnu školu za djecu s privremenim boravkom te se igraju na betonskim parkiralištima u sjeni najslavnijega zabavnog parka na svijetu. Iako se ove obitelji nadaju jednoga dana preseliti u stalne domove, današnja ekonomija ne nudi svijetlu budućnost djeci iz motela u okrugu Orangeu. Novinarka, producentica i redateljica Alexandra Pelosi donosi film o nekoliko djece iz južne Kalifornije koja su zaglavila u tome motelskom čistilištu i čiji su svakodnevni životi puni dosade, frustracije i sve nižih očekivanja.

TRAJANJE: 60 min

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.