SADRžAJ

Uoči Noći vještica 2015. godine, grupa tinejdžera na kostimiranoj zabavi igra igru Okreni bocu - no umjesto da okreću bocu okreću nož. Jedan od njih, Patrick Weaver, nadimka Trick, ozbiljan je u svojemu ponašanju, i zamaskiran je u masku bundeve. Ne vidimo mu lice - uvijek je maskiran ili nosi boju na licu. Uzima nož i počinje ubijati tinejdžere. Sve se pretvori u masakr, dok jedan od tinejdžera ne spasi stvar i ubode ga žaračem. Tricka uhite i odvezu u bolnicu. Vezana za krevet ispituju ga det. Mike Denver i šerifica Lisa Jayne. Trick im umakne u tijeku ispitivanja, no ne prije negoli ga upucaju nekoliko puta i on izleti kroz prozor s trećega kata. Vidimo ga kako leži, no prije nego ga uhvate, njegovo tijelo nestane. Dok se ubojstva nastavljaju, svi misle da je Trick mrtav. Samo Denver sumnja da je još živ. Na Noć vještica 2016. i 2017. još je tinejdžera ubijeno. Na Noć vještica 2018. g., ubojstva postanu osobnija za Denvera - ubijene su njegove kolege, dvojica policajaca. Trick se ruga Denveru, i planira ubojstvo da ga Denver može gledati kako se događa. Denver postane opsjednut time da uhvati Tricka. Hoće li uspjeti? Ili će pritom još nešto izgubiti?

Fotografije

Neuhvatljivi ubojicaNeuhvatljivi ubojicaNeuhvatljivi ubojicaNeuhvatljivi ubojicaNeuhvatljivi ubojicaNeuhvatljivi ubojica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.