Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 8.7/10
(51 glas)

SADRžAJ

Čeznući za danima kad je bio „pravi div“, Shrek potpiše ugovor s Cvilidretom kako bi povratio svoj gromki urlik… Ali usput preokrene svoj svijet naglavačke. Ima samo 24 sata da poništi ugovor i sve vrati u red.
Sve je počelo sa simpatičnim divom ljudožderom… Koji se sprijateljio s magarcem koji govori… i spasio prelijepu princezu u nezaboravnoj priči koja je razbila kalup za sve buduće animirane filmove. Sada nam stiže „Shrek uvijek i zauvijek“, urnebesan i prikladan finale filmskog fenomena koji je srušio sve rekorde i osvojio „Oscar“. Čeznući za danima kad je bio „pravi div“, Shrek potpiše ugovor s Cvilidretom kako bi povratio svoj gromki urlik... Ali usput preokrene svoj svijet naglavačke. Magarac se odjednom ne sjeća svoga najboljeg prijatelja; Fiona je sada nesmiljena princeza ratnica, a Mačak u Čizmama debeo! Zajedno imaju samo 24 sata da ponište ugovor i sretno zaključe posljednje poglavlje UVIJEK I ZAUVIJEK.

Fotografije

Shrek uvijek i zauvijekShrek uvijek i zauvijekShrek uvijek i zauvijekShrek uvijek i zauvijekShrek uvijek i zauvijekShrek uvijek i zauvijekShrek uvijek i zauvijekShrek uvijek i zauvijekShrek uvijek i zauvijekShrek uvijek i zauvijekShrek uvijek i zauvijekShrek uvijek i zauvijekShrek uvijek i zauvijekShrek uvijek i zauvijekShrek uvijek i zauvijek

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.