SADRžAJ

Regina živi samo s majkom. Kad sve njezine prijateljice otputuju u ljetni kamp, Regina ostaje kod kuće. Njezina majka, koja radi u domu za stare, nema dovoljno novca da Regini plati ljetovanje. Stoga Regina vadi sve svoje igračke, vješa ih na ogradu i pokušava napraviti veliku rasprodaju. Društvo joj je mali Peter, sin vlasnika obližnjeg dućančića. Kao i Regina, i Peter ima samo jednog roditelja, majka mu je, misli Peter, u Meksiku. Ni njegov otac nema novca da sinu plati ljetovanje. Regini se čini da Peterov tata simpatizira njezinu mamu, pa Peteru iznosi svoj plan: spojit će ih, navesti da se vjenčaju, imat će zajednički dom i dovoljno novca za ljetni kamp...
Ovaj uistinu ljubak i šarmantan mjuzikl za djecu i cijelu obitelj ima iznimno zanimljivu priču, simpatične likove, niz glazbenih i plesnih točaka i vizualno je atraktivan. Film je bio nominiran za glavnu nagradu kao najbolji film na islandskom filmskom festivalu.

Fotografije

ReginaReginaReginaReginaReginaReginaReginaReginaReginaReginaReginaRegina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.