poster

New Year's Kiss

New Year's Kiss (2019)

romantika | Kanada
Redatelj: David Langlois

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 4.9/10

SADRŽAJ

After suffering a devastating break-up the same night as Kelly Hartwick, a rock-star creative director, receives an advertising award, she swears off dating in order to focus on a major Christmas ad campaign. A kind, homeless man, somewhat similar to Santa, tries to set Kelly on the path to true happiness while her best friend tries a different approach to happiness - on line dating.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Ljubav na jesenjem sajmu (2019)

  image
  Claire odlazi pomoći ocu na obiteljskoj farmi bundeva, no iskre frcaju na sve strane s njihovim starim suparnikom - i suprotstavljenim odvjetnikom.
 • Ljeto u vinogradu (2017)

  image
  Frankie i Nate vesele se prvom vinu iz svojeg vinograda, no iznenadni problemi dovode u pitanje budućnost ne samo vina, nego i njihovog odnosa.
 • Oficir s ružom (1987)

  image
  Poslijeratni Zagreb, mlade partizanske snage uspostavljaju civilnu vlast u gradu. Udovica iz visoke građanske klase, lijepa Matilda Ivančić, pozvana je na sud...
 • Suvremeno uvjeravanje (2020)

  image
  Nakon što bivši dečko angažira njezinu tvrtku, neudana poslovna žena iz New Yorka prisiljena je suočiti se s posljedicama neuspješne veze.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.