SADRžAJ

Wiebke, trenerica konja i Nicolinina posvojiteljica, posvoji drugo dijete, 5-godišnju Rayu. Kada djevojčica pokaže nasilno i nedruštveno ponašanje, Wiebke mora odlučiti hoće li je zadržati te tako riskirati Nicolininu sigurnost.
Wiebke (Nina Hoss) trenerica je konja i Nicolinina posvojiteljica. Njih dvije duboko su povezane, a žive idiličnim životom na selu. Zajedno planiraju proširiti svoju obitelj kako bi uključili Rayu te putuju u djevojčičinu rodnu Bugarsku kako bi je dovele kući. Nedugo nakon tog putovanja Wiebke otkrije da njezina nova kći boluje od poremećaja vezivanja te nije u stanju emocionalno se povezati s onima oko sebe – nadalje, ona počne pokazivati šokantno ponašanje te sve više postaje nasilna tvrdeći da je na takva djela izaziva zao duh. Nakon što specijalist objasni da će Raya imati doživotne probleme te da ne osjeća empatiju, Wiebke mora odlučiti je li spremna zadržati svoje novo dijete i istodobno riskirati Nicolininu sigurnost.

Fotografije

Pelikanova krvPelikanova krvPelikanova krvPelikanova krvPelikanova krvPelikanova krvPelikanova krvPelikanova krv

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.