poster

Puls

Puls (2018)

Noticias | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

SINOPSIS

U Pulsu: "Kuća na pola puta" bivšim je kažnjenicima nerijetko jedini spas. Sigurno utočište između zatvora i slobode. Projekt je kod nas prvi put zaživio prošle godine zahvaljujući novcu EU-a, a sada je njegov nastavak pod upitnikom. Kako izgleda život nakon robije? Kako bivše zatvorenike vratiti u društvo, odgovore je potražila Maja Tokić.
Depresija je pošast modernog doba. Procjenjuje se da od nje u Hrvatskoj boluje oko 200.000 ljudi, ali samo četvrtina ih potraži stručnu pomoć. Zato je važno o tome govoriti? Mirna Dvorščak donosi ispovijest djevojke koja je otvoreno progovorila o svojoj borbi s depresijom.
O Kninu se obično mnogo govori početkom kolovoza i uglavnom se spominju problemi. Mi smo odlučili ispričati drukčiju priču. Silvija Trnčević upoznaje nas s mladim ljudima za koje Knin nije zaboravljeni grad, već mjesto ugodnog života.
Koliko ste si puta obećali da ćete promijeniti loše navike i zdravije živjeti? Milka Barišić otkriva što je to zeleni recept i kako vam može pomoći.

Presentador: Morana Kasapović

Imágenes

PulsPulsPulsPulsPulsPuls

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.