poster

Život u parku

Parklife


Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 2

EPISODIO: 5

SINOPSIS

Nedaleko jezera Windermere vlasnici planinske farme Pete i Rona Webster čekaju svoje prvo dijete i spremaju se preseliti u Dales kako bi preuzeli farmu njezina oca koji odlazi u mirovinu. Ondje namjeravaju pokrenuti proizvodnju prvog sladoleda od ovčjeg mlijeka u Yorkshireu.
Trgovac mesom divljači Andrew Dent i lovočuvar Ian Sleightholm pale vrištinu u Wensleydaleu. No ono što se na prvi pogled čini kao vandalski čin, zapravo je prastari običaj kojim se nastoje očuvati poznata jorkširska prirodna staništa divljači.
Antikvar Ken Garrett stiže u sajmeni gradić Leyburn u Lower Wensleydaleu kako bi posjetio lokalnog kolekcionara Maxa Hardcastlea. Max je skupio popriličnu zbirku zanimljivih starina i sad ih želi prodati Kenu.
U Borrowdaleu skupina rendžera National Trusta mora prebaciti 30 tona kamena iz doline na vrh planinskog prijevoja Sty Head kako bi popravili oštećenu drevnu planinsku stazu.

Imágenes

Život u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parku

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.