poster

Otkrivamo Hrvatsku

Otkrivamo Hrvatsku (2016)

Documental | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 1/10

EPISODIO: 10

SINOPSIS

Život na Dunavu je priča o ljudima iz Vukovara, Iloka i Šarengrada kojima je Dunav dio svakodnevnog života. Odrasli su uz Dunav, ondje žive i rade. Saša je Vukovarac koji se vratio u Vukovar i svaki svoj slobodni trenutak provodi na Dunavu, na svom brodu. On je ribič, voli Dunav, ali zna da bez brige o ekologiji budućnosti nema. Bivši nogometaš Dario Krešić odlučio je svaki zarađeni euro u inozemstvu uložiti u vinograde i proizvodnju vrhunskog vina. Na svojoj obali Dunava uživaju u specijalitetima, od šarana na rašljama i fiš-paprikaša do pevca s Dunava.

Imágenes

Otkrivamo HrvatskuOtkrivamo HrvatskuOtkrivamo HrvatskuOtkrivamo HrvatskuOtkrivamo HrvatskuOtkrivamo HrvatskuOtkrivamo HrvatskuOtkrivamo HrvatskuOtkrivamo HrvatskuOtkrivamo HrvatskuOtkrivamo HrvatskuOtkrivamo HrvatskuOtkrivamo HrvatskuOtkrivamo HrvatskuOtkrivamo Hrvatsku

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.