poster

Život u parku

PARKLIFE 2


Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 2

EPISODIO: 2

SINOPSIS

U Dalesu, Johna Dawsona, vlasnika farme Bleak Bank, pozivaju kao člana žirija na poljoprivredni sajam u Egtonu pored Whitbyja, no to znači da mora prepustiti sinu Williamu da sam vodi farmu puna dva dana. Zbog čestih ljetnih pljuskova Dawsoni ne mogu balirati sijeno. Zadnja šansa su im povremena sunčana razdoblja.
U Lake Districtu, liječnik Stuart Allen okušat će se u utrci "Kroz Lakes u jednom danu", ultramaratonu dugom 50 km koji se trči po cijeloj dužini Lakesa. Nepredvidivo vrijeme dodatno otežava ovaj izazov i ometa pripreme organizatora utrke Jamesa Thurlowa.
Dotle u Yorkshire Dalesu geolog John Helm poduzima sve kako bi omogućio ljudima siguran spust u Gaping Gill, jednu od najvećih i najspektakularnijih špilja u Britaniji.

Imágenes

Život u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parku

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.