poster

Ognjena zemlja

Ognjena zemlja (2019)

Bosnia-Herzegovina

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

SINOPSIS

Davor Gobac: Na scenu nikad nisam izašao bez naočala

Razgovor sa Davorom Dadom Gobcem, frontmenom grupe Psihomodo pop, ekipa Ognjene zemlje snimila je u čuvenoj garaži u Zagrebu, u kojoj je prije više od 30 godina počela Psihomodo pop priča. U toj garaži nastale su Frida, Ja volim samo sebe i svi ostali hitovi ove grupe, tu su se uvježbavali nastupi, tu je rođen i novi album „Digitalno doba“.

Gobac će gledateljima O Kanala u petak u 21:00 sati pričati o novom albumu, starim hitovima, mogućem koncertu u Sarajevu, zdravom životu, showu The Voice Hrvatska u kojem će se pojaviti u ulozi mentora, ritualima pred izlazak na scenu... S obzirom na to da je Gobac prije više od deset godina simpatije javnosti stekao učešćem u kvizu „Genijalci“, ekipa Ognjene zemlje postavila je težak zadatak pred njega - test poznavanja turcizama.

Narednog petka, 13. decembra, gost Ognjene zemlje bit će ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić, u neobičnom izdanju. Naime, voditelj Ognjen Blagojević sa ministrom Mektićem proveo je dan u radnom odijelu na Mektićevom imanju u rodnom selu Gornji Vijačani kod Prnjavora.

Imágenes

Ognjena zemljaOgnjena zemljaOgnjena zemljaOgnjena zemljaOgnjena zemljaOgnjena zemlja

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.