poster

IN magazin

IN magazin (2009)

Talk-show | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

SINOPSIS

Miljenici publike i pobjednički par Plesa sa zvijezdama Slavko i Gabrijela nisu dugo izdržali jedan bez drugoga te se vraćaju na plesni podij. Ovoga puta u plesnoj predstavi naziva Zapleši, koja stiže u vaše gradove. Ekipa IN magazina zavirila je na njihove plesačke probe i saznala koju je to tajnu Slavko pomno skrivao od Gabrijele.
Upoznajte jednog od najboljih, ali i najzgodnijih domaćih odbojkaša na pijesku, Josipa Pribanića. Upravo je osvojio zlato na prvenstvu Hrvatske, a njegovo je srce odavno osvojila također jedna odbojkašica. Zavirite u pješčane, ali i ljubavne manevre ovog zlatokosog šampiona zbog kojeg ćete početi pratiti odbojku na pijesku.
U rubrici Kuhinje je IN pripremaju se njoki caprese. Tko je ovaj put Sanji pomogao u pripremi jela, ne propustite doznati u još jednom nastavku.

Imágenes

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Reseñas


Sin reseñas

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.