poster

Točka na A - suvremena hrvatska arhitektura

Točka na A - suvremena hrvatska arhitektura (2019)

Documental | Croacia
Guionista: Željko Sarić

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 8.5/10
(2 votos)

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 8

SINOPSIS

Laureatkinja Nagrade za životno djelo "Viktor Kovačić", koju dodjeljuje Udruženje hrvatskih arhitekata, u 2015. godini je profesorica emerita Hildegard Auf-Franić. Uvijek se zalažući za društveno-integrativnu arhitekturu i urbanizam, Hildegard Auf-Franić je u svojem bogatom opusu projektirala u rasponu mjerila od dječjeg vrtića do sveučilišnog kampusa. Ne manje važan je njezin doprinos pedagogiji arhitektonskog projektiranja unutar Kabineta za zgrade društvenog standarda te doprinos razvoju Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu, na kojem je bila dekanica i prodekanica u više mandata. O godinama studiranja, projektantskog napona i kapitalnim realizacijama, poput Filozofskog fakulteta i Učiteljskog fakulteta u Rijeci, te o važnosti angažmana unutar strukovnih organizacija, osim profesorice Auf-Franić, govore arhitekti Sonja Jurković, Mia Roth Čerina, Tin Sven Franić i Veljko Oluić.

Imágenes

Točka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitektura

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Fashion Destination

    image
    A glamorous & entertaining journey into some of the world's exotic and fashionable destinations, with access to some of the best and hottest events, beautiful...
  • Une brique dans le ventre

    image
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.