poster

Bez kočnica

Bez kočnica (2016)

Revista | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 4

SINOPSIS

Što starije to bolje. Ekipa emisije “Bez kočnica” provjerila je što je tako fascinantno kod oldtimera i zašto ih njihovi vlasnici obožavaju. Možda zato što je jedan od njih izrađen od platna a drugi najvažniji za povijest modernog auta… Gledatelji imaju priliku pogledati priče o četiri rijetka automobila i njihovim hrvatskim vlasnicima.
A nakon izleta u prošlost slijedi povratak u budućnost. Sljedeći „gost“ “Bez kočnica” je apsolutna zvijezda ove godine i ima sve karakteristike da to ostane i u godinama koje dolaze. Ekipa iz “Bez kočnica” testirala je najnagrađivaniji automobil godine - novu Opel Astru.
Bliži se vrijeme za zamjenu guma. Zimske dolje, ljetne gore. Kako prepoznati kada je pravi trenutak za zamjenu, što o tome kaže zakon i zašto su ljetne gume za ljeto, a zimske za zimu, gledatelji mogu saznati u današnjoj emisiji Bez kočnica.
U rubrici “Extreme” gledatelji imaju priliku saznati sve o najjačem dizelskom SUV automobilu na svijetu koji donosi fascinantnu novu tehnologiju.
Propuštene episode emisije Bez kočnica gledajte na NOVA PLUS.

Presentador: Melania Tresk

Imágenes

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.