poster

Zdravlje na kvadrat

Zdravlje na kvadrat (2016)


Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 138

SINOPSIS

Ona je pobjednica posljednje sezone emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ - talentirana glazbenica, vrhunska performerica i zaljubljenica u zdrav način života. Ona je Maja Bajamić! Za emisiju Zdravlje na kvadrat otkrila je čime se trenutno bavi i zašto velik dio dana obožava provoditi na biciklu.
U posljednjih nekoliko godina sve se češće uzalud poseže za antibioticima. Odnosno, onda kada oni nisu potrebni i ne mogu izliječiti bolest. Što su oni zapravo, na kakvu vrstu infekcija djeluju i kada ih uzimati, zna liječnik obiteljske medicine Milan Mazalin.
Ne kaže se bez razloga da koža pamti. Izlaganje suncu, a osobito dugotrajno i onda kada je UV zračenje najintenzivnije, ostavlja trajne posljedice na našoj koži od kojih neke mogu biti i opasne po život. U ovotjednoj emisiji saznajte kako pravilno štititi kožu od sunca.
Obitelj Mateinog supruga bavi se izradom kišobrana, a u tom poslu uživa i Matea. No, položaj u kojemu provodi najveći dio vremena na poslu ostavlja posljedice na njezin vrat i kralježnicu. Obratila se ekipi emisije Zdravlje na kvadrat kako bi joj kineziologinja pokazala vježbe kojima će si olakšati.

Imágenes

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Littoral

    image
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • My Zen People

    image
    They have changed their lives to follow their passions, even if that means leaving everything behind… Victor has left his job as a real estate agent to compete...
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.