poster

Dudo i prijatelji

Dudo i prijatelji (2021)

Deportes, Talk-show | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

SINOPSIS

U Hrvatskoj se možda još uvijek dovoljno ne poznaju urbani plesovi - sport koji uključuje razne discipline: break dance, hip hop, disco dance i druge. No mi smo se u studiju družili s ljudima koji su svojim uspjesima pokazali kako u Hrvatskoj imamo i jako uspješne plesače. U emisiji smo ugostili članove Atomic Dance Factoryja: Maru Muzić, Tiu Pačić i Tomislava Ivića.

Imágenes

Dudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijatelji

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • X Games

    image
  • Strongman Champions League

    image
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Professional Bull Riders

    image
    The Professional Bull Riders, Inc. is an international professional bull riding organization based in Pueblo, Colorado, United States.
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.