poster

Coolturist

CoolTurist (2018)


Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 30

SINOPSIS

Coolturist božićnu turneju počinje u Rijeci, koja i za vrijeme blagdana voli biti prepoznatljiva i drukčija od ostalih. To im je ove godine, među ostalim, uspjelo zahvaljujući bajkovitoj trsatskoj gradini, ali i drugim adutima koji su uz nadaleko poznatu riječku energiju od njihova blagdanskog sajma učinila mjesto koje naprosto morate posjetiti! Za jednu od najljepših i najpopularnijih lokacija ovogodišnjeg riječkog adventa morat ćete malo protegnuti noge, ali trud se svakako isplati - Advent na Gradini prava je turistička atrakcija!
Poreč je grad koji za sebe voli reći kako je pokrenuo lavinu uspješnih istarskih advenata. Njihov najveći ovogodišnji adut svakako je klizalište, ali pronašli smo mi i poneki gastro doseg, primjerice, kobasice od magarca! U samom srcu Poreča prosinac je rezerviran za pravu blagdansku čaroliju, i to na mjestu u kojem je do prije nekoliko godina u ovim zimskim mjesecima vladala prava pustoš. A ono što se najviše traži svakako je novo, besplatno klizalište. Za zabavne minute na ledu nije problem ni čekati u redu!
Rijeka je drukčija od ostalih, Poreč je bio prvi, a idući grad i domaćin još jednog adventa pravi je - rekorder! Najveće božićno drvce te plejada jakih glazbenih imena aduti su božićne zabave u Karlovcu. Prošlogodišnji uspjeh karlovačkog Adventa dodatno je potpirio blagdansku inspiraciju. Zato je novo izdanje bogatije za brojne lokacije i prave božićne kutke, među suvenirima koje možete ponijeti doma našla se čak i autohtona - karlovačka magla! Ipak, na adventu sugrađanima i gostima ne žele prodavati samo maglu, pa je glazbeni program jači nego ikad, a tu je i jedan rekord - najviše (prirodno zasađeno!) božićno drvce u Hrvatskoj, visoko čak 27 metara!

Imágenes

CoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturist

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • Δελτίο Καιρού

    image
  • DW News

    image
    'Njemački val'' koji dopire u svaki kutak kugle zemaljske. ''Deutche Welle'' njemački je program koji emitira televizijske programe na njemačkom, engleskom,...
  • Reporters

    image
    An in-depth report by our senior reporters and team of correspondents from around the world.
  • Isa Soares Tonight

    image
    Isa Soares breaks down the day's news, curating the stories that matter and getting into exactly why they are important.
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.