poster

Maklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj broj

Podróże kulinarne Roberta Makłowicza (2011)


Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 28

EPISODIO: 14

SINOPSIS

Za razgledavanje povijesnog dijela Lisabona Maklowicz odabire staru tramvajsku liniju 28. Makłowicz silazi na nekim stanicama ne bi li kušao lokalne delicije. Neke od njih pripravit će i sam na aktraktivnim lokacijama i vidikovcima. Na jelovniku će se naći i kozice u pivu, zečetina sa školjkama, slani bakalar i tipično portugalsko jelo - orada s kruhom i škampima.

Imágenes

Maklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj brojMaklowicz na proputovanju: Portugal - tramvaj broj

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.