poster

ZAKON LJUBAVI

ZAKON LJUBAVI (2008)

Telenovela | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

EPISODIO: 46

SINOPSIS

Maja Lena je u šoku zbog toga što je Petar pred njom počeo mahati s potpisanim ugovorima. Perković je poziva na sastanak u ured, no ona i dalje stoji na hodniku zbunjena. Ivor ispred vile kritizira Domagoja da je neodlučan u svojim postupcima i da mu dugo treba dok donese odluke. U to Domagoj zaprima poziv s lošom vijesti, sjeda na trotoar, a Ivor pokušava doznati što se dogodilo. Maja Lena govori Perkoviću da je slučaj 'Omega' riješen, što Perkovića prilično zbunjuje. Petar ostaje šokiran nakon što ugleda naslovnicu 'Scene' na kiosku u kojoj su eksplicitne scene maloljetne Jandrićeve kćeri. Domagoj priopćava Ivoru da se Kaja predozirala. Maja Lena sa Stellom komentira naslovnicu 'Scene' te slučaj maloljetne Jandrićeve kćeri. Alma planira bijeg od supruga pri čemu je on zatekne na odlasku s putnom torbom, te želi objašnjenje što se događa. Petar preklinje Tonku za pomoć da se izvuče iz nastale situacije. Socijalna radnica javlja dobru vijest Franu Tadeju da on postane skrbniku djetetu. Olinka će biti osuđena zbog posjedovanja droge.

U epizodnim ulogama pojavljuju se Lana Klingor, Emina Pršić i Ella Dvornik

Imágenes

Zakon ljubavi 01Zakon ljubavi 02Zakon ljubavi 03Zakon ljubavi 04Zakon ljubavi 05Zakon ljubavi 06Zakon ljubavi 07Zakon ljubavi 08Zakon ljubavi 09Zakon ljubavi 10Zakon ljubavi 11Zakon ljubavi 12Zakon ljubavi 13Zakon ljubavi 14Zakon ljubavi 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.