poster

Život priča priče

Život priča priče (2017)

Revista | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 10/10

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 6

SINOPSIS

U šestoj, ujedno i posljednjoj epizodi Život priča priče upoznajemo Rajka Miloševića, tatu superheroja koji je prije sedam godina okusio najgori strah kojeg se pribojava svaki roditelj - opaku bolest djeteta. Rajko je otac petero djece, a 2010. godine najmlađe dijete oboljelo je od leukemije. Danas je kćerka dobro, a ispričat će kako je s obitelji proživio to teško razdoblje.
Cijela je zemlja prije 10 godina izvještavala o dječaku koji bježi od kuće vlakovima i spava po kolodvorima. Sve što je htio je prilika za normalan život.
Bio je to Kristijan Validžić, iznadprosječno inteligentan dječak koji se jednostavno nije uklapao u obitelj, zbog toga su ga zlostavljali. Smješten u dom, završio je školu s odličnim, a s roditeljima nije u kontaktu. Danas radi kao konobar, bio je košarkaški sudac i trener. Košarka mu je strast, želja mu je upisati Kineziološki fakultet. Inspirativna priča o mladiću kojeg težak život nije uspio slomiti, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Emisija donosi za Kristijana i neka iznenađenja, a o čemu se radi, gledatelji imaju saznati u ovotjednoj emisiji.
Renata Pleško je šaptačica psima, 10 godina je socijalizatorica pasa, zajedno sa svojom obitelji. Veliki je vjernik i humanitarac te pomaže svima kojima je pomoć potrebna. Socijalizirala je devet pasa za ljude s posebnim potrebama. Dva psa je sama udomila jer nisu zadovoljili kriterije da pomažu potrebitima.
Emisija donosi i životu priču Vanese Tot iz Slavonskog Broda koja se od svoje 8. godine bavi veslanjem kajaka i kanua. Ima preko 180 medalja od kojih su više od polovice zlatne. Sedam je godina državna prvakinja i prva je žena koja je predstavljala Hrvatsku na svjetskom prvenstvu. Živi u vrlo skromnim uvjetima sa majkom i bratom i jedva krpaju kraj s krajem. Majka ne radi, žive od dječjeg doplatka i alimentacije. Međutim, nikada se nije žalila. Odlična je učenica bez obzira što većinu vremena provodi na treninzima. I Vanesu čekaju iznenađenja u emisiji Život priča priče.

Imágenes

Život priča pričeŽivot priča pričeŽivot priča pričeŽivot priča pričeŽivot priča pričeŽivot priča pričeŽivot priča pričeŽivot priča pričeŽivot priča pričeŽivot priča pričeŽivot priča pričeŽivot priča priče

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • Littoral

    image
  • Wari

    image
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.