poster

Slatka kuharica

Slatka kuharica

Cocinando | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 2

EPISODIO: 12

SINOPSIS

Samo pet kilometara od Ozlja smjestilo se mjestašce koje je upisano u Guinnessovu knjigu rekorda - Jaškovo. Ovo mjestašce i njegovih petstotinjak stanovnika mogu se s pravom pohvaliti da su svjetski rekorderi, jer upravo je tu u Aleji kestena pripremljena štrudla najduža na svijetu, duga 1.479,38 metara. Tome se ne treba čuditi jer nema nedjelje i nedjeljnog ručka u Jaškovu bez štrudle. Kažu, da ih je sve poredati što su se tu kroz godine ispekle, Zemljinu bi kuglu opasali štrudlom.
Petri je to bila najhrskavija štrudla koju je kušala, a ta hrskavost i inspiracija da napravi potpuno drugačiju verziju ove savijače.

Imágenes

Slatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharica

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.