poster

Volim životinje ZOO: Edukacija o životinjama

Volim životinje

Guionista: Mirela Sakoman

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 10/10

EPISODIO: 6

SINOPSIS

U serijalu VOLIM ŽIVOTINJE ZOO upoznajemo životinje u zoološkom vrtu. Volonter Marko voli životinje i uči o njima pomažući djelatnicima vrta. Svaki dan za njega je novi izazov jer dobiva poseban zadatak koji ne može obaviti ako ne nauči ponešto o svakodnevnim aktivnostima u zoološkom vrtu.
U ovoj epizodi Marko dobiva zadatak pomoći edukatorima pripremiti radionicu izrade hranilica za ptice, uz to naučit će da je jedna od najvažnijih zadaća zooloških vrtova upravo obrazovanje i učenje o životinjama, i djece i odraslih.

Imágenes

Volim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjamaVolim životinje ZOO: Edukacija o životinjama

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.